Nettix tarjoaa markkinapaikkoja verkossa.

Rekisteriselosteet

REKISTERISELOSTEET

Tältä sivulta löydät Nettix Oy:n palveluiden rekisteriselosteet. Voit tarkastella palvelukohtaisia selosteita valitsemalla sopivan välilehden.

Tutustu myös:
Käyttöehtoihin
Tietosuojalausekkeeseen
Evästekäytäntöömme

Logo_Nettiauto

 

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolaki (523/99) 10§

1. REKISTERINPITÄJÄ

Yhteystiedot:
NettiX Oy
Maistraatinportti 1
00015 Otavamedia
puh: 040 5271075

2. REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Nimi: Veli-Matti Vänninmaja
Sähköposti: veli-matti.vanninmaja@otava.fi

3. REKISTERIN NIMI

Asiakasrekisteri – Nettiauto

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Asiakastietojen ylläpito asiakassuhteiden hoitoa, palvelujen kehittämistä ja markkinointia varten verkkopalvelutoiminnassa.
Rekisteröityessään asiakas hyväksyy palvelun käyttöehdot.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaasta:
– Yhteystiedot (nimi, yhteystiedot (osoite, sähköpostiosoite, puhelin/matkapuhelin/fax yhteydenottoa varten)
– Tunnistustiedot (salasana/käyttäjätunnus)
– Demografiatiedot (ikä, sukupuoli yms.)
– Lupatiedot

6. REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Tietolähteenä ovat verkkopalveluiden asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen rekisterinpitäjän ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus. Rekisterinpitäjällä on oikeus käyttää asiakastietoja palvelun ylläpidollisiin tarkoituksiin ja tiedottaakseen palveluista. Rekisterin tietoja voidaan siirtää EU/ETA:n ulkopuolelle, jos se on henkilötietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista. Siirrossa noudatetaan kulloinkin voimassa olevaa henkilötietolainsäädäntöä.

8. TIETOJEN POISTAMINEN

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla asiatonta tai rikollista toimintaa tms.

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella.


Logo_Nettivuokraus_small

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolaki (523/99) 10§

1. REKISTERINPITÄJÄ

Yhteystiedot:
NettiX Oy
Maistraatinportti 1
00015 Otavamedia
puh: 040 5271075

2. REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Nimi: Veli-Matti Vänninmaja
Sähköposti: veli-matti.vanninmaja@otava.fi

3. REKISTERIN NIMI

Asiakasrekisteri – Nettivuokraus

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Asiakastietojen ylläpito asiakassuhteiden hoitoa, palvelujen kehittämistä ja markkinointia varten verkkopalvelutoiminnassa.
Rekisteröityessään asiakas hyväksyy palvelun käyttöehdot.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaasta:
– Yhteystiedot (nimi, yhteystiedot (osoite, sähköpostiosoite, puhelin/matkapuhelin/fax yhteydenottoa varten)
– Tunnistustiedot (salasana/käyttäjätunnus)
– Demografiatiedot (ikä, sukupuoli yms.)
– Lupatiedot

6. REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Tietolähteenä ovat verkkopalveluiden asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen rekisterinpitäjän ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus. Rekisterinpitäjällä on oikeus käyttää asiakastietoja palvelun ylläpidollisiin tarkoituksiin ja tiedottaakseen palveluista. Rekisterin tietoja voidaan siirtää EU/ETA:n ulkopuolelle, jos se on henkilötietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista. Siirrossa noudatetaan kulloinkin voimassa olevaa henkilötietolainsäädäntöä.

8. TIETOJEN POISTAMINEN

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla asiatonta tai rikollista toimintaa tms.

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella.

Logo_Nettivene

 

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolaki (523/99) 10§

1. REKISTERINPITÄJÄ

Yhteystiedot:
NettiX Oy
Maistraatinportti 1
00015 Otavamedia
puh: 040 5271075

2. REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Nimi: Veli-Matti Vänninmaja
Sähköposti: veli-matti.vanninmaja@otava.fi

3. REKISTERIN NIMI

Asiakasrekisteri – Nettivene

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Asiakastietojen ylläpito asiakassuhteiden hoitoa, palvelujen kehittämistä ja markkinointia varten verkkopalvelutoiminnassa.
Rekisteröityessään asiakas hyväksyy palvelun käyttöehdot.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaasta:
– Yhteystiedot (nimi, yhteystiedot (osoite, sähköpostiosoite, puhelin/matkapuhelin/fax yhteydenottoa varten)
– Tunnistustiedot (salasana/käyttäjätunnus)
– Demografiatiedot (ikä, sukupuoli yms.)
– Lupatiedot

6. REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Tietolähteenä ovat verkkopalveluiden asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen rekisterinpitäjän ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus. Rekisterinpitäjällä on oikeus käyttää asiakastietoja palvelun ylläpidollisiin tarkoituksiin ja tiedottaakseen palveluista. Rekisterin tietoja voidaan siirtää EU/ETA:n ulkopuolelle, jos se on henkilötietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista. Siirrossa noudatetaan kulloinkin voimassa olevaa henkilötietolainsäädäntöä.

8. TIETOJEN POISTAMINEN

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla asiatonta tai rikollista toimintaa tms.

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella.


Logo_Nettimoto

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolaki (523/99) 10§

1. REKISTERINPITÄJÄ

Yhteystiedot:
NettiX Oy
Maistraatinportti 1
00015 Otavamedia
puh: 040 5271075

2. REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Nimi: Veli-Matti Vänninmaja
Sähköposti: veli-matti.vanninmaja@otava.fi

3. REKISTERIN NIMI

Asiakasrekisteri – Nettimoto

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Asiakastietojen ylläpito asiakassuhteiden hoitoa, palvelujen kehittämistä ja markkinointia varten verkkopalvelutoiminnassa.
Rekisteröityessään asiakas hyväksyy palvelun käyttöehdot.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaasta:
– Yhteystiedot (nimi, yhteystiedot (osoite, sähköpostiosoite, puhelin/matkapuhelin/fax yhteydenottoa varten)
– Tunnistustiedot (salasana/käyttäjätunnus)
– Demografiatiedot (ikä, sukupuoli yms.)
– Lupatiedot

6. REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Tietolähteenä ovat verkkopalveluiden asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen rekisterinpitäjän ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus. Rekisterinpitäjällä on oikeus käyttää asiakastietoja palvelun ylläpidollisiin tarkoituksiin ja tiedottaakseen palveluista. Rekisterin tietoja voidaan siirtää EU/ETA:n ulkopuolelle, jos se on henkilötietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista. Siirrossa noudatetaan kulloinkin voimassa olevaa henkilötietolainsäädäntöä.

8. TIETOJEN POISTAMINEN

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla asiatonta tai rikollista toimintaa tms.

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella.


Logo_Nettikone

 

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolaki (523/99) 10§

1. REKISTERINPITÄJÄ

Yhteystiedot:
NettiX Oy
Maistraatinportti 1
00015 Otavamedia
puh: 040 5271075

2. REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Nimi: Veli-Matti Vänninmaja
Sähköposti: veli-matti.vanninmaja@otava.fi

3. REKISTERIN NIMI

Asiakasrekisteri – Nettikone

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Asiakastietojen ylläpito asiakassuhteiden hoitoa, palvelujen kehittämistä ja markkinointia varten verkkopalvelutoiminnassa.
Rekisteröityessään asiakas hyväksyy palvelun käyttöehdot.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaasta:
– Yhteystiedot (nimi, yhteystiedot (osoite, sähköpostiosoite, puhelin/matkapuhelin/fax yhteydenottoa varten)
– Tunnistustiedot (salasana/käyttäjätunnus)
– Demografiatiedot (ikä, sukupuoli yms.)
– Lupatiedot

6. REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Tietolähteenä ovat verkkopalveluiden asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen rekisterinpitäjän ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus. Rekisterinpitäjällä on oikeus käyttää asiakastietoja palvelun ylläpidollisiin tarkoituksiin ja tiedottaakseen palveluista. Rekisterin tietoja voidaan siirtää EU/ETA:n ulkopuolelle, jos se on henkilötietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista. Siirrossa noudatetaan kulloinkin voimassa olevaa henkilötietolainsäädäntöä.

8. TIETOJEN POISTAMINEN

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla asiatonta tai rikollista toimintaa tms.

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella.


Logo_Nettimokki

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolaki (523/99) 10§

1. REKISTERINPITÄJÄ

Yhteystiedot:
NettiX Oy
Maistraatinportti 1
00015 Otavamedia
puh: 040 5271075

2. REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Nimi: Veli-Matti Vänninmaja
Sähköposti: veli-matti.vanninmaja@otava.fi

3. REKISTERIN NIMI

Asiakasrekisteri – Nettimökki

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Asiakastietojen ylläpito asiakassuhteiden hoitoa, palvelujen kehittämistä ja markkinointia varten verkkopalvelutoiminnassa.
Rekisteröityessään asiakas hyväksyy palvelun käyttöehdot.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaasta:
– Yhteystiedot (nimi, yhteystiedot (osoite, sähköpostiosoite, puhelin/matkapuhelin/fax yhteydenottoa varten)
– Tunnistustiedot (salasana/käyttäjätunnus)
– Demografiatiedot (ikä, sukupuoli yms.)
– Lupatiedot

6. REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Tietolähteenä ovat verkkopalveluiden asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen rekisterinpitäjän ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus. Rekisterinpitäjällä on oikeus käyttää asiakastietoja palvelun ylläpidollisiin tarkoituksiin ja tiedottaakseen palveluista. Rekisterin tietoja voidaan siirtää EU/ETA:n ulkopuolelle, jos se on henkilötietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista. Siirrossa noudatetaan kulloinkin voimassa olevaa henkilötietolainsäädäntöä.

8. TIETOJEN POISTAMINEN

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla asiatonta tai rikollista toimintaa tms.

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella.

 

Logo_Nettikaravaani

 

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolaki (523/99) 10§

1. REKISTERINPITÄJÄ

Yhteystiedot:
NettiX Oy
Maistraatinportti 1
00015 Otavamedia
puh: 040 5271075

2. REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Nimi: Veli-Matti Vänninmaja
Sähköposti: veli-matti.vanninmaja@otava.fi

3. REKISTERIN NIMI

Asiakasrekisteri – Nettikaravaani

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Asiakastietojen ylläpito asiakassuhteiden hoitoa, palvelujen kehittämistä ja markkinointia varten verkkopalvelutoiminnassa.
Rekisteröityessään asiakas hyväksyy palvelun käyttöehdot.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaasta:
– Yhteystiedot (nimi, yhteystiedot (osoite, sähköpostiosoite, puhelin/matkapuhelin/fax yhteydenottoa varten)
– Tunnistustiedot (salasana/käyttäjätunnus)
– Demografiatiedot (ikä, sukupuoli yms.)
– Lupatiedot

6. REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Tietolähteenä ovat verkkopalveluiden asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen rekisterinpitäjän ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus. Rekisterinpitäjällä on oikeus käyttää asiakastietoja palvelun ylläpidollisiin tarkoituksiin ja tiedottaakseen palveluista. Rekisterin tietoja voidaan siirtää EU/ETA:n ulkopuolelle, jos se on henkilötietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista. Siirrossa noudatetaan kulloinkin voimassa olevaa henkilötietolainsäädäntöä.

8. TIETOJEN POISTAMINEN

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla asiatonta tai rikollista toimintaa tms.

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella.


Logo_Nettivaraosa

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolaki (523/99) 10§

1. REKISTERINPITÄJÄ

Yhteystiedot:
NettiX Oy
Maistraatinportti 1
00015 Otavamedia
puh: 040 5271075

2. REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Nimi: Veli-Matti Vänninmaja
Sähköposti: veli-matti.vanninmaja@otava.fi

3. REKISTERIN NIMI

Asiakasrekisteri – Nettivaraosa

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Asiakastietojen ylläpito asiakassuhteiden hoitoa, palvelujen kehittämistä ja markkinointia varten verkkopalvelutoiminnassa.
Rekisteröityessään asiakas hyväksyy palvelun käyttöehdot.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaasta:
– Yhteystiedot (nimi, yhteystiedot (osoite, sähköpostiosoite, puhelin/matkapuhelin/fax yhteydenottoa varten)
– Tunnistustiedot (salasana/käyttäjätunnus)
– Demografiatiedot (ikä, sukupuoli yms.)
– Lupatiedot

6. REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Tietolähteenä ovat verkkopalveluiden asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen rekisterinpitäjän ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus. Rekisterinpitäjällä on oikeus käyttää asiakastietoja palvelun ylläpidollisiin tarkoituksiin ja tiedottaakseen palveluista. Rekisterin tietoja voidaan siirtää EU/ETA:n ulkopuolelle, jos se on henkilötietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista. Siirrossa noudatetaan kulloinkin voimassa olevaa henkilötietolainsäädäntöä.

8. TIETOJEN POISTAMINEN

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla asiatonta tai rikollista toimintaa tms.

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella.


markkina

 

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolaki (523/99) 10§

1. REKISTERINPITÄJÄ

Yhteystiedot:
NettiX Oy
Maistraatinportti 1
00015 Otavamedia
puh: 040 5271075

2. REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Nimi: Veli-Matti Vänninmaja
Sähköposti: veli-matti.vanninmaja@otava.fi

3. REKISTERIN NIMI

Asiakasrekisteri – Nettimarkkina

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Asiakastietojen ylläpito asiakassuhteiden hoitoa, palvelujen kehittämistä ja markkinointia varten verkkopalvelutoiminnassa.
Rekisteröityessään asiakas hyväksyy palvelun käyttöehdot.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaasta:
– Yhteystiedot (nimi, yhteystiedot (osoite, sähköpostiosoite, puhelin/matkapuhelin/fax yhteydenottoa varten)
– Tunnistustiedot (salasana/käyttäjätunnus)
– Demografiatiedot (ikä, sukupuoli yms.)
– Lupatiedot

6. REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Tietolähteenä ovat verkkopalveluiden asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen rekisterinpitäjän ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus. Rekisterinpitäjällä on oikeus käyttää asiakastietoja palvelun ylläpidollisiin tarkoituksiin ja tiedottaakseen palveluista. Rekisterin tietoja voidaan siirtää EU/ETA:n ulkopuolelle, jos se on henkilötietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista. Siirrossa noudatetaan kulloinkin voimassa olevaa henkilötietolainsäädäntöä.

8. TIETOJEN POISTAMINEN

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla asiatonta tai rikollista toimintaa tms.

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella.


 

REKISTERISELOSTE
Henkilötietolaki (523/99) 10§

1. REKISTERINPITÄJÄ
Yhteystiedot:
NettiX Oy
Maistraatinportti 1
00015 Otavamedia
puh: 040 5271075

2. REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
Nimi: Veli-Matti Vänninmaja
Sähköposti: veli-matti.vanninmaja@nettix.fi

3. REKISTERIN NIMI
Huutokaupat.fi-verkkopalvelun käyttäjärekisteri

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS
Henkilötietoja käsitellään Nettix Oy:n verkkopalvelun, Huutokaupat.fi:n asiakassuhteiden hoitamiseksi. Tällaisia ovat muun muassa henkilötietolain 8§:n mukaan asiakassuhteiden hoitaminen ja ylläpito, laskutus, asiakaskirjeet ja tiedotteet. Asiakastietoja ylläpidetään myös palvelujen kehittämistä ja markkinointia varten verkkopalvelutoiminnassa.
Rekisteröityessään asiakas hyväksyy palvelun käyttöehdot.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

yksityiskäyttäjän perustiedot, kuten: nimi, osoite, kieli, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
yritystä edustavan yksityiskäyttäjän henkilötietojen lisäksi yrityksen perustiedot kuten yrityksen nimi, osoite ja Y-tunnus
laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot
käyttäjätunnukset ja muut tunnistautumistiedot
asiakkuuteen liittyvät tiedot, kuten ostetut tuotteet ja palvelut
tapahtuma- ja käyttäjäanalyysitiedot
demografiatiedot (ikä, sukupuoli yms.)
lupatiedot
edellisten tietojen muutostiedot

6. REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Tietolähteenä ovat verkkopalveluiden asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET
Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen rekisterinpitäjän ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus. Rekisterinpitäjällä on oikeus käyttää asiakastietoja palvelun ylläpidollisiin tarkoituksiin ja tiedottaakseen palveluista. Tietoja ei siten myöskään siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. TIETOJEN POISTAMINEN
Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla asiatonta tai rikollista toimintaa tms.

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella.