Nettix tarjoaa markkinapaikkoja verkossa.

NettiX Pro ohjelma

Paras vaihtoajoneuvokaupan toimintajärjestelmä

Tehty kauppiaan työtä helpottamaan

Autosolution uudistui NettiX Pro’ksi. NettiX Pro tuo käyttöösi kaikki kaupan toiminnot yhdessä järjestelmässä, entistäkin helppokäyttöisemmässä muodossa. Myös mobiililla.

LUE LISÄÄ TILAA ILMAINEN ESITTELY

 

Edullinen. Monipuolinen. Helppokäyttöinen.

Saat kaupan koko prosessin hallintaasi yhdessä ohjelmassa:

  • Tarjoustenhallinta
  • Varaston- ja myynninseuranta
  • Kauppakirjojen laatiminen ja rahoituksen haku asiakkaalle
  • Liidien keruu ja hallinnointi
  • Kattava raportointi
  • Reskontra kulujen seurantaa varten
  • Integrointi NettiXin palveluihin
  • Kaupan verkkosivut ja niiden ylläpito

Autokauppiaiden kanssa suunniteltu

NettiX Pro on markkinoiden ainoa kaupan toiminnanohjausjärjestelmä, joka on suunniteltu yhdessä kauppiaiden kanssa.

Missä ja milloin vain

NettiX Pro toimii selaimessa, joten voit käyttää sitä saumattomasti eri päätelaitteilla: tietokoneella, tabletilla ja mobiilissa.

Näkyvyyttä verkossa

NettiX Pro -ohjelmistopakettiin kuuluu sopimuksen mukaan myös verkkosivut ja niiden ylläpito. Sivuille päivittyvät automaattisesti myynnissä olevat ajoneuvot ja sivujen kautta tulevat liidit näkyvät suoraan ohjelmassa.

Integroitu NettiXin palveluihin

Autojen myyntitiedot päivittyvät reaaliajassa autokaupan suurimpaan markkinapaikkaan Nettiauto.comiin sekä muihin NettiXin palveluihin. Hinnoittelun tueksi käytössäsi ovat Nettiauton laajat hintahistoriatiedot, jotka ulottuvat myös muihin moottoriajoneuvoihin, kuten veneisiin ja moottoripyöriin.

Verkkosivujen lisäksi ohjelmasta lähtevät sähköiset ilmoitukset kaikkiin suurimpiin autoportaaleihin. Myös printtimedioihin on mahdollista lähettää aineistoa ohjelman kautta.

Avaimet käteen

Ohjelmiston käyttöönotto on helppoa! Hoidamme puolestasi NettiX Pro -ohjelmiston käyttöönoton tietojen siirtämisineen ja koulutamme henkilökuntanne hyödyntämään ohjelmiston monipuoliset ominaisuudet. Saat NettiX Pro:n monipuoliset ominaisuudet nopeasti tuottavaan käyttöön.

Selkeä käyttöliittymä

NettiX Pro -ohjelman käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen. Voit helposti määrittää eri käyttäjätasoja käyttäjien tarpeiden mukaan. Johtajalla ja myyjällä voi olla eri oikeudet ja näkymät.

TILAA ILMAINEN ESITTELY